Presenttips till 50-årig man

När man når halvvägs till 100år så brukar de flesta hunnit med att göra mycket av det man vill göra, och förmodligen köpt de man också vill ha.

Att då hitta en present kanske inte är det lättaste. Men det finns något som tar fram barnet i nästan vem som helst. Jag pratar om Folkrace. Många i 50års åldern har kanske i sin ungdom sladdat runt i en gammal Volvo 240 eller liknande. Under ett Folkrace så får man chans att återuppliva hur det var förr. När man faktiskt fick köra bilen själv, både växla och styra. Där finns heller inga antisladdsystem som i dagens bilar.

En gammal Volvo 240 har fortfarande en viss charm och är fullt tillräckliga för att ha roligt på en liten grusbana. Bilarna är ombyggda för ändamålet och tillåter därför till väldigt mycket lek. Känslan att få sladda ut bakdelen i kurvorna är något som man förmodligen aldrig växer ifrån att tycka är roligt.

Allting är väldigt bra uppstyrt med provvarv, kvalheat och finaler. På plats lånar man overall, hjälm och nackkrage. Så det är helt enkelt bara åka dit och köra och ha jäkligt roligt.

Perfekt present till en 50-åring skulle jag helt klart säga. Även de som inte är så väldigt motorintresserade kan hitta nöjet i detta.

Klicka på länken nedan för att beställa presenten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *