Bästa pris snygga fälgar

Har du tröttnat på befintliga hjul på din bil? Vill du kanske ha något som fyller ut hjulhusen lite mer, men inte betala en förmögenhet för en uppsättning. SC styling har något för de flesta. De har en drös olika alternativ till de flesta stora märken och modeller. Kompletta och anpassade för din bil. Så du behöver egentligen bara välja storlek och däck.

Något dem har gjort väldigt bra är att när man klickar in på en fälg får man upp lägsta möjliga pris på denna uppsättning. Sen har man möjlighet på att snabbt kunna titta vad de skulle kosta till att lägga till ett bättre däck. I grundpriset så ingår ett budgetdäck och sen finns oftast 3-4 andra alternativ på däck i olika prisklasser. Så allt från de billigaste till de bästa kvalitetsdäcken.

Vad du ska välja för variant på däck är så klart en bra fråga. Allt beror på vad bilen ska användas till. Ska du pendla med bilen varje dag i olika väder så rekommenderar jag att man går upp en nivå från det billigaste. Ska du däremot bara använda bilen mest vid bra väder och till och från lite bilträffar eller liknande. Då kan ju ett budgetalternativ vara ett bra sätt att komma undan lite billigare.

Jag beställde själv en uppsättning fälgar från SC Styling till min sommarbil. Riktigt smidigt och snabbt gick det. Hjulen kommer monterade, balanserade och med nya bultar, färdiga att enkelt monteras på bilen. De ringde dessutom upp innan leverans och kollade om jag ville ha de levererade direkt till dörren eller till ett ombud där jag själv kan hämta ut.

Skulle det vara så att du när fälgarna är monterade tycker att dem sitter lite långt in i hjulhuset, då har SC Styling även spacers för att få ut hjulen en aning. Till min bil fick jag beställa spacers då de inte blev exakt som jag ville. Jag beställde innan 13 och då skickades det samma dag. Men lite tur har man dem då dagen efter. Fantastiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *